Wednesday, October 19, 2011

First UPT Result


Alhamdulillah ^___^. Seronok tak terhingga bila buat UPT ni.
Buat hari sabtu lepas lepas bangun pagi.
Ingat nak tunggu dulu tapi disebabkan siang tu nak balik kampung konon nak pergi berurut. 
Takut la kot-kot dah lekat, pergi berurut jadi kes naya plak nanti.
Tapi last-last tak jadi jugak sebab jadual makcik tu dah full. pergh...

Masuk hari ni dah seminggu lewat period..
Tapi kadang-kadang sakit gak perut. Macam waktu sebelum period tu.

Apapun, kena tunggu jumpa doktor untuk sahkan keputusan ni...
Kalau sah memang bersyukur sangat-sangat!

  

No comments:

Post a Comment