Thursday, November 3, 2011

Still Bleeding


Sejak sabtu sampailah tengahari semalam bleeding warna coklat cair je. 
Tiba-tiba petang semalam waktu balik kerja warna bercampur dgn merah. 
Jadi lah merah + coklat. 
Takde lah banyak sampai perlu tukar pad. 
Tapi still membimbangkan. 
Mungkin sebab banyak keje sangat semalam. 

Jadi, hari ni EL. 
Rugi lagi cuti sehari.
Kalau nak amik mc pun g klinik dah kena berapa RM. 
Last-last doktor boleh kata kita tunggu sampai 8 weeks. 
Kalau scan dan upt masih positif, ada rezeki. 
Takde, means dah keluar bersama bleeding ni. T_T

Hari ni kena rehat secukupnya lah. 


No comments:

Post a Comment